KUB SÖKER

KUB söker två byggnadsingenjörer:

En byggnadsingenjör med intresse för projektering och detaljer och en byggnadsingenjör med BIM kvalifikationer.

Om jobbet

Vi söker en kollega till vårt kontor vars gemensamma drivkraft är viljan att vara med och skapa, utveckla och projektera våra framtida byggnadsprojekt!

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att jobba i team, som är utåtriktad, har en stark drivkraft och är ambitiös samt drivs av att dela med sig.

Byggnadsingenjör med BIM kvalifikationer:

Vi tror du är en examinerad Hög- eller Yrkeshögskoleingenjör med BIM-inriktning som kan göra enklare datakoordinering och datagranskning och helst har några års erfarenhet från branschen. Det är en förutsättning att du har kunskap gällande CAD/BIM-programvaror och goda kunskaper i svenska.

Revit-, Solibri- och Naviskunskaper är meriterande.

Byggnadsingenjör med intresse för projektering och detaljer:

Du är utbildad byggnads- eller högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av projektering i rollen som handläggare. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år på ett arkitekt- eller teknikkonsultföretag.

Vi förutsätter att du är noggrann samt har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Att du vill vara med och bidra till en inspirerande och inkluderande arbetsplats ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du arbetar i AutoCAD och Revit och har stort intresse för detaljer. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

KUB arkitekter

KUB arkitekter är ett arkitektkontor i Göteborg som startade 2001. För närvarande är vi 30 personer med stor samlad erfarenhet av olika typer av arkitektarbete. Vi arbetar med planering och gestaltning, från stadsplanering till husbyggnad och inredning. KUB arkitekter har uppdrag över hela Sverige med en koncentration till Västsverige. Nya stora spännande projekt gör att vi söker engagerade och professionella medarbetare.

Kontaktuppgifter för frågor:

Karl Axel Johannesson
Personalansvarig

Mob: 0707 830401
Epost: kalle@kub-arkitekter.se

Fakta

Dela